ROL DryWash

Τώρα με το μοναδικά σχεδιασμένο ROL DryWash όλα τα ρούχα που δεν είσαι σίγουρος/σίγουρη αν πρέπει να τα πλύνεις μπορούν να φρεσκαριστούν και να ξαναφορεθούν χάρη στους τεχνολογικά προηγμένους απορρυπαντικούς παράγοντες DryWash. Εξαφανίζει και αφαιρεί μυρωδιές από καπνό, ξε-τσαλακώνει τις ίνες του ρούχου και τις επαναφέρει χωρίς να πρέπει το ρούχο να μπει στο πλυντήριο ή να σιδερωθεί. Με το καινοτόμο ROL DryWash έχετε φρεσκοπλυμένα ρούχα χωρίς νερό!

ROL QuickGuard

Το ROL QuickGuard απολυμαντικό υφασμάτων σκοτώνει το 99.9% των βακτηριδίων και ιών μέσα σε μόλις 1’ χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. Ειδικά σχεδιασμένο για υφάσματα και ρούχα που δεν πλένονται εύκολα καθημερινά ενώ καταπολεμεί και αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές, χαρίζοντάς σας υγιεινή προστασία. Με το ROL QuickGuard έχετε την απόλυτη σιγουριά που θέλετε για το σπίτι και την οικογένειά σας!

ROL StainsOut

Το πιο εξελιγμένο αφαιρετικό λεκέδων και ενισχυτικό πλύσης ROL StainsOut εξασφαλίζει 100 φορές περισσότερα ένζυμα και ενεργά συστατικά σε κάθε ψέκασμα απευθείας επάνω στο λεκέ σε σύγκριση με μια συνηθισμένη πλύση με υγρό απορρυπαντικό ή σκόνη.  Με το ROL StainsOut ψεκάστε άφοβα και κρατήστε τις αναμνήσεις, όχι τους λεκέδες!

ROL QuickWash (Sweet Elation)

Τώρα με το ROL QuickWash Sweet Elation + Aroma Encaps χαρίστε στα ρούχα σας αξεπέραστα καθαρά αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης χάρη στην τεχνολογία QuickZyme σε συνδυασμό με την συνεχή απελευθέρωση ενός εξαιρετικού αρώματος από λουλούδια και φρούτα ακόμα και 2 εβδομάδες μετά το πλύσιμο. Με το ROL QuickWash έχετε αξεπέραστα αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης τώρα και με συνεχή απελευθέρωση αρώματος!

Για αξεπέραστα αποτελέσματα στο σύντομο πρόγραμμα πλυντηρίου!

Το απορρυπαντικό πλυντηρίου Rol Quickwash χάρη στην επαναστατική του φόρμουλα με προηγμένα ένζυμα ταχείας δράσης, QuickZyme, εισχωρεί βαθειά στις ίνες των ρούχων και απομακρύνει βρωμιά και οσμές, για ρούχα καθαρά και ευωδιαστά σε λιγότερο χρόνο. Με το Rol Quickwash έχετε αξεπέραστα αποτελέσματα πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος!
Συσκευασίες 42 μεζούρες = 2,436lt και 25 μεζούρες = 1,450lt
Κατεβασε τα συστατικα

Η αίσθηση του καινούριου επιστρέφει και πάλι στα σκούρα ρούχα!

Το νέο Rol Black καθαρίζει, φροντίζει, και αναζωογονεί τα αγαπημένα σας μαύρα ρούχα. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του, με ReviveZyme*, ένα μοναδικό συνδυασμό Ενζύμων endo-Cellulase και PVP εισχωρεί βαθιά στις ίνες και απομακρύνει απαλά τα υπολείμματα βρωμιάς ενώ παράλληλα αφαιρεί τα χνούδια και τα κομπάκια που κάνουν τα υφάσματα να φαίνονται φθαρμένα και ξεθωριασμένα. Έτσι όχι μόνο καθαρίζει τέλεια τα αγαπημένα σας σκούρα ρούχα καταπολεμώντας την χρωματική εναπόθεση, αλλά ταυτόχρονα τα αναζωογονεί σαν καινούργια.
Εντυπωσιάστε με την γοητεία του μαύρου που σας προσφέρει το νέο Rol Black!
Κατεβασε τα συστατικα

Ο σύμμαχος σας στη φροντίδα των ευαίσθητων ρούχων!

Το νέο Rol Delicat είναι ένα απαλό απορρυπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για την φροντίδα που αξίζει στα πολύτιμα ευαίσθητα ρούχα σας. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη του φόρμουλα, προστατεύει την φόρμα των ευαίσθητων υφασμάτων, όπως μαλλί, μετάξι, κασμίρι και πολυεστέρα, από μαζέματα ή ξεχειλώματα και διατηρεί τα χρώματα αναλλοίωτα και ζωντανά. Το νέο Rol Delicat είναι ιδανικό για πλύσιμο στο πρόγραμμα για ευαίσθητα του πλυντηρίου σας αλλά και για πλύσιμο στο χέρι! Πλένει απαλά και διατηρεί τα αγαπημένα σας ρούχα σαν καινούργια ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.
Ανακαλύψτε ξανά τη χαμένη απαλότητα με το νέο Rol Delicat!
Κατεβασε τα συστατικα

Τώρα η καθαριότητα και η φροντίδα των ρούχων σας έχει όνομα!

Το νέο Rol Massalia καθαρίζει, φροντίζει, και αναζωογονεί τα αγαπημένα σας ρούχα. Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του, με ReviveZyme*, ένας μοναδικός συνδυασμός Ενζύμων (endo & 2 cello-Cellulase), προστατεύει τη δομή των ινών του υφάσματος απομακρύνοντας κόμπους και χνούδια χάρη στη στοχευμένη βίο-λιαντική τους δράση ,Έτσι όχι μόνο καθαρίζει τέλεια τα αγαπημένα σας ρούχα αλλά ταυτόχρονα αναζωογονεί τα χρωματιστά και ζωντανεύει τα λευκά σαν καινούργια με απαράμιλλη φροντίδα.
Νιώστε ξεχωριστοί, χάρη στην καθαριότητα των ρούχων που σας χαρίζει νέο Rol Massalia!
Κατεβασε τα συστατικα

Σκόνη για πλύσιμο στο χέρι

Η δυναμική και απόλυτα ισορροπημένη σύνθεσή του ROL Classic λευκαίνει και καθαρίζει τα ρούχα σε βάθος εξαφανίζοντας όλους τους λεκέδες, ακόμα και αυτούς που άλλα απορρυπαντικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, χωρίς να καταπονεί και να φθείρει τις ίνες των ρούχων.

Το ROL Classic χαρίζει αξεπέραστη καθαριότητα και κάνει τα ρούχα αστραφτερά, όλο φρεσκάδα.

Συσκευασίες 380 και 850gr.

ROL Classic

Κατεβασε τα συστατικα

ROL Ocean

Κατεβασε τα συστατικα

Υγρό για πλύσιμο στο χέρι

Αγαπάτε τα ρούχα σας. Θέλετε χρώματα ζωντανά, ρούχα σαν καινούρια.
Για εσάς λοιπόν υπάρχει το ROL υγρό για πλύσιμο στο χέρι.
Για πραγματικά μοναδική καθαριότητα και φρεσκάδα, χωρίς φθορές.
Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 750 ml.
Κατεβασε τα συστατικα

Rol Travel Pack

Τώρα και σε νέα πρακτική συσκευασία travel pack που μπορεί να μεταφερθεί παντού, ακόμα και στα ταξίδια με αεροπλάνο.
Το κάθε σακουλάκι περιέχει αρκετό προϊόν για 1-2 πλυσίματα.

Κατεβασε τα συστατικα