Τώρα με το μοναδικά σχεδιασμένο ROL DryWash όλα τα ρούχα που δεν είσαι σίγουρος/σίγουρη αν πρέπει να τα πλύνεις μπορούν να φρεσκαριστούν και να ξαναφορεθούν χάρη στους τεχνολογικά προηγμένους απορρυπαντικούς παράγοντες DryWash. Εξαφανίζει και αφαιρεί μυρωδιές, ξε-τσαλακώνει τις ίνες του ρούχου και τις επαναφέρει χωρίς να πρέπει το ρούχο να μπει στο πλυντήριο ή να σιδερωθεί.

Με το καινοτόμο ROL DryWash έχετε φρεσκοπλυμένα ρούχα χωρίς νερό!

Τώρα με το ROL QuickWash Sweet Elation + Aroma Encaps χαρίστε στα ρούχα σας αξεπέραστα καθαρά αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης χάρη στην τεχνολογία QuickZyme σε συνδυασμό με την συνεχή απελευθέρωσηενός εξαιρετικού αρώματος από λουλούδια και φρούτα ακόμακαι 2 εβδομάδες μετά το πλύσιμο.

Με το ROL QuickWash έχετε αξεπέραστα αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης τώρα και με συνεχή απελευθέρωση αρώματος!

Το ειδικά σχεδιασμένο για το γρήγορο πρόγραμμα πλύσης απορρυπαντικό πλυντηρίου Rol QuickWash με προηγμένα ένζυμα ταχείας δράσης, QuickZyme, εισχωρεί βαθειά στις ίνες των ρούχων και απομακρύνει βρωμιά και οσμές, ενώ παράλληλα χαρίζει στα ρούχα σας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στο μισό χρόνο. (σε σύγκριση με κανονικό κύκλο πλυσίματος).

Με το ROL QuickWash έχετε αξεπέραστα αποτελέσματα στο γρήγορο πρόγραμμα πλύσης!

Το ROL Delicat ένα ειδικά απαλό απορρυπαντικό σχεδιασμένο για την φροντίδα που αξίζει στα πολύτιμα ευαίσθητα ρούχα σας. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη Extra Care φόρμουλα, προστατεύει την φόρμα των ευαίσθητων υφασμάτων, όπως μαλλί, μετάξι, κασμίρι και πολυεστέρα, από μαζέματα ή ξεχειλώματα και διατηρεί τα χρώματα αναλλοίωτα και ζωντανά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Ιδανικό για πλύσιμο στο πλυντήριο αλλά και στο χέρι. Με το ROL Delicat ανακαλύψτε ξανά τη χαμένη απαλότητα των ρούχων σας!

To ROL Black χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του, με ReviveZyme, εισχωρεί βαθιά στις ίνες και απομακρύνει τα υπολείμματα βρωμιάς ενώ παράλληλα αφαιρεί χνούδια και κομπάκια που κάνουν τα υφάσματα να φαίνονται φθαρμένα και ξεθωριασμένα. Έτσι όχι μόνο καθαρίζει τέλεια τα αγαπημένα σας σκούρα ρούχα καταπολεμώντας την χρωματική εναπόθεση, αλλά ταυτόχρονατα αναζωογονεί σαν καινούργια.

Με το ROL Black η αίσθηση του καινούριου επιστρέφει και πάλιστα μαύρα ρούχα σας!

Το ROL Massalia καθαρίζει, φροντίζει, και αναζωογονεί τα αγαπημένα σας ρούχα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα του, με ReviveZyme, που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενζύμων προστατεύοντας τη δομή των ινών του υφάσματος απομακρύνοντας κόμπους και χνούδια.

Έτσι αναζωογονεί τα χρωματιστά και ζωντανεύει τα λευκά σας ρούχα σαν καινούργια.

Με το ROL Massalia η καθαριότητα και η φροντίδα των ρούχων σας έχει όνομα!

Το ROL QuickGuard απολυμαντικό υφασμάτων σκοτώνει το 99.9% των βακτηριδίων και ιών μέσα σε μόλις 1’ χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. Ειδικά σχεδιασμένο για υφάσματα και ρούχα που δεν πλένονται εύκολα καθημερινά ενώ καταπολεμεί και αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές, χαρίζοντάς σας υγιεινή προστασία.

Με το ROL QuickGuard έχετε την απόλυτη σιγουριά που θέλετε για το σπίτι και την οικογένειά σας!

Το πιο εξελιγμένο αφαιρετικό λεκέδων και ενισχυτικό πλύσης ROL StainsOut εξασφαλίζει 100 φορές περισσότερα ένζυμα και ενεργά συστατικά
σε κάθε ψέκασμα απευθείας επάνω στο λεκέ σε σύγκριση με μια συνηθισμένη πλύση με υγρό απορρυπαντικό ή σκόνη.

Με το ROL StainsOut ψεκάστε άφοβα και κρατήστε τις αναμνήσεις, όχι τους λεκέδες!

Για πάνω από 70 χρόνια το ROL είναι δίπλα στην ελληνική οικογένεια φροντίζοντας τα αγαπημένα σας ρούχα. Σήμερα η νέα εξελογμένη σύνθεση του ROL καθαρίζει σε βάθος εξαφανίζοντας λεκέδες και βρωμιά από όλα τα ρούχα εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον χάρη στην νέα σύνθεσή του με aroma boost technology, το ROL χαρίζει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί ακόμα και ημέρες μετά την πλύση. Ενώ η επίσης νέα του σύνθεση με φυσικό πράσινο σαπούνι, καθαρίζει τέλεια και αφήνει τα ρούχα σας ακόμη πιο απαλά και προστατευμένα από φθορές.

Το ROL Classic υγρό για πλύσιμο στο χέρι είναι εδώ για εσάς που αγαπάτε τα ρούχα σας και θέλετε χρώματα ζωντανά και ρούχα σαν καινούρια. Λευκαίνει και καθαρίζει τα ρούχα σε βάθος εξαφανίζοντας όλους τους δύσκολους λεκέδες.

Με το ROL Classic υγρό χειρός τα ρούχα σας είναι πραγματικά καθαρά και φρέσκα, χωρίς φθορές!

Το ROL Washguard είναι ένα απολυμαντικό ρούχων σχεδιασμένο για να σκοτώνει coronaviruses και το 99.9% βακτηριών και ιών* ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (20°C). Απολυμαίνει χωρίς να περιέχει χλώριο ενώ προστατεύει τα ρούχα χαρίζοντάς τους υγιεινή καθαριότητα και άρωμα φρεσκάδας. Ιδανικό για αθλητικά ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, ρούχα εργασίας, πετσέτες και σεντόνια.

Το ROL Washguard αποτρέπει τον κίνδυνο επιμόλυνσης της υπόλοιπης μπουγάδας (εσώρουχα, κάλτσες κ.λπ.) ενώ καταπολεμεί την κακοσμία. Κατάλληλο και για ρούχα που έχουν έρθει σε επαφή με ζώα.